Dag 3 - Lamma Island & A Symphony Of Lights

Bank of Chinas skyskrapa har en utsiktsvåning som är öppen för allmänheten. Skyskrapan består av 70 våningar varav turister får åka upp till 43 våningen för att se utsikten över Hong Kong. Detta var starten på vår tredje dag tillsammans. Efter att ha legitimerat oss, skannat vår väska och fått "visitorskort" fick vi äntligen gå in i skyskrapan. Lite strängare säkerhet än på svenska banker.
Bank of China:
Uppe på 43 våningen:
Utsikten:
Sedan blev det vidare mot färjan över till Lamma island för en dag på stranden. Det är ofta i Hong Kong som det kan vara rätt kasst väder i centrum men åker man en bit utanför där alla stränder ligger så är det mycket finare väder. Så var det även denna dag. Så trots att det var rätt molnigt innan vi lämnade fastlandet så fick vi några soltimmar ute på ön. På Lamma island blev det alltså en del sol på stranden, lite shopping och riktigt god mat.
Skaldjursmiddag vid havet:
Efter tre dagar i Hong Kong så var alla som sagt väldigt trötta i fötterna så väl tillbaka på fastlandet stannade vi för pedikyr och fotmassage. Jag och mamma tog varsin pedikyr medan Erik fick sig en fotmassage. Vi hittade ett fint och billigt ställe i Central. På vissa ställen kan priserna vara som hemma men hittar man bara rätt så är priserna mycket mindre än hälften i jämförelse med hemma.
Kvällen avslutade vi med att se "A symphony of lights" (världens största ljus & ljudshow) och med att gå längs med Avenue of Stars och kolla på alla stjärnor.
"A Symphony Of Lights":
Kram Emelie

Kommentarer
Postat av: Marcus

Jag vill också ha Lamma mat, så gott ju. Speciellt mangon :)



Puss puss

2011-04-23 @ 14:21:37

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0